Als je veel traint is het belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen voor je herstel. Dat legde ik hier al eens uit. Een proteïne shake is niet noodzakelijk maar het is wel een makkelijke manier om aan je eiwitten te komen. Drink jij wel eens een proteïne shake? Ik neem regelmatig een shake als aanvulling op mijn dagelijkse voeding maar ik word persoonlijk niet heel gelukkig van een ‘gewone’ shake (lees 1 scoop proteïne poeder, water en een shake beker). Ik kan het wel drinken maar ik vind het niet super lekker. Misschien deel jij deze mening met mij?Vandaag deel ik daarom drie keer een post-workout shake die ten minste echt lekker is. Ik gebruik hiervoor altijd een blender omdat dit beter mengt en ik meerdere ingrediënten toevoeg. Dus vind jij een proteïne shake ook niet lekker? Probeer deze dan shakes eens uit en laat je me dan weten wat je ervan vindt?

shakes alle 3

Shake 1 Wat heb je nodig? (1 persoon)
1 scoop vanille proteïne
Een halve banaan
1 theelepel pindakaaspoeder (of gewone pindakaas)
1 glas koud water
*ijsklontjes

Hoe maak je het?
Doe alle ingrediënten in een blender en blendt alles totdat een smoothie ontstaat.

Voedingswaarden met pindakaaspoeder:
Calorieën: 185/ Eiwitten: 28/ Koolhydraten:13 / Vetten:3
Voedingswaarden met pindakaas:
Calorieën: 200/ Eiwitten: 25/ Koolhydraten:11 / Vetten:6

shake 1

Shake 2 Wat heb je nodig? (1 persoon)
1 scoop vanille proteïne
50g diepvries blauwe bessen
2 eetlepels magere kwark
1 glas koud water
*ijsklontjes

Hoe maak je het?
Doe alle ingrediënten in een blender en blendt alles totdat een smoothie ontstaat.

Voedingswaarden:
Calorieën: 173/ Eiwitten: 29/ Koolhydraten:10 / Vetten:2

shake 2

Shake 3 Wat heb je nodig? (1 persoon)
1 scoop vanille proteïne
2 theelepels rauwe cacao
2 eetlepels hüttenkäse
1 glas koud water
*ijsklontjes

Hoe maak je het?
Doe alle ingrediënten in een blender en blendt alles totdat een smoothie ontstaat.

Voedingswaarden:
Calorieën: 183/ Eiwitten: 32/ Koolhydraten:4 / Vetten:4

shake 3

* is optioneel

No votes yet.
Please wait...
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail