Nog geen idee wat je moet maken voor het kerstonbijt? Of elke andere dag? Deze chocolade mug cake wil je maken want hier wordt iedereen gelukkig van! Chocolate is the answer, who cares what the question is. De mug cake is makkelijk te bereiden en ook nog eens super lekker. De Tony Chocolonely maakt deze mug cake uiteraard nog beter.

Wat heb je nodig? (1 persoon)
1 ei
15g vanille proteïne
1 banaan
3 eetlepels havermout
1 grote eetlepel rauwe cacao
35g frambozen
10g pindakaas poeder
Jouw favoriete smaak Tony Chocolonely

Hoe maak je het?
Breek een ei boven een schaaltje en klop het ei op. Breek de banaan in kleine stukjes en voeg deze toe aan het schaaltje. Prak de banaan verder met een vork en meng deze goed met het opgeklopte ei. Voeg vervolgens ook de havermout, rauwe cacao en vanille proteïne toe. Meng alles totdat een gladde massa ontstaat. Voeg eventueel wat water toe als het mengsel te droog is. Zet de mug cake in de magnetron voor ongeveer vier a vijf minuten.

Maak de pindakaas poeder aan met water totdat de pindakaas ontstaat (of gebruik gewone pinakaas). Haal de mug cake uit de magnetron en keer het schaaltje om boven een bord. Leg de pindakaas bovenop de mug cake. Garneer de mug cake met de frambozen. Breek wat stukjes van jouw favoriete Tony Chocolonely af en leg deze tegen de mug cake aan.

Voedingswaarden zonder de Tony Chocolonely:
Calorieën: 365/ Eiwitten: 30/ Koolhydraten:36 / Vetten:10

No votes yet.
Please wait...
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail