Het laatste eetdagboek is alweer een tijd geleden. Hoog tijd voor eetdagboek #4 dus. Dit keer inclusief de supplementen die ik dagelijks of tijdens een training neem. Ook moest ik het qua tussendoortjes dit keer doen met de dingen die ik al in huis had. Geen proteïne repen of andere snacks die ik online bestel, maar gewoon eten uit de supermarkt.

Ontbijt

crackers

Ik ontbijt een keer anders dan gewoonlijk en mijn ontbijt bestaat vandaag uit twee speltcrakcers. Ik eet een cracker met banaan en pindakaas en een cracker met avocado en mango. De combinatie van pindakaas en banaan is één van mijn favoriete combinaties. Pindakaas met banaan kan je bijvoorbeeld ook heel goed op een broodje, rijstwafel of in je havermout doen. De combinatie van avocado en mango is misschien wat aparter en een combinatie waar je misschien niet zo snel aan denkt. Toch vind ik dat deze twee heel goed samen gaan dus als je het nog nooit geprobeerd hebt: doen.

Bij mijn ontbijt neem ik ook altijd mijn supplementen. Deze bestaan uit vitamine B12, vitamine D, multi vitamine & huid- en nagel vitamines.

Tussendoortje

Aangezien ik altijd vrij vroeg ontbijt, heb ik altijd een tussendoortje nodig voordat ik aan mijn lunch begin. Ik had helemaal geen proteïne repen meer in huis dus moest het vandaag doen met de dingen die ik al in huis had. Het is een rijstwafel met een plakje oude kaas geworden.

Lunch

Als lunch ga ik meestal voor een salade omdat ik hou van VEEL eten. Met een salade kan je namelijk vrij veel eten voor relatief weinig calorieën en ik vind het gewoon heel erg lekker. Dit keer had ik een goed gevulde salade met gerookte kip, mais, komkommer, cherry tomaten, augurk, geitenkaas en balsamico azijn. Deze salade is ideaal omdat hij snel klaar is. Vaak grill ik alleen de gerookte kip even snel.

Tussendoortje

verantwoorde snacks

Als tweede tussendoortje had ik een stevige havermoutreep. Deze kan je gewoon in de supermarkt halen. Ik schreef eerder al een blog over tussendoortjes uit de supermarkt, deze kan je hier terugvinden.

Voordat ik na de sportschool ging nam ik nog een pre workout. Ik gebruik deze van Assault. Tijdens de training neem ik amino’s. Ik gebruik deze amino’s van BSN.

Diner

wrap-taco

Na het trainen begin ik meteen met koken. Voor het avondeten maakte ik van een meergranen wrap een taco. Heb jij ook standaard wraps in huis? Dan kan je hier heel makkelijk een taco van maken door deze in een voorverwarmde oven te hangen. Je hangt de wrap omgekeerd op het rooster uit de oven. Doordat de oven warm is, wordt de wrap hard en blijft hij in de vorm van een taco. Je kunt de wrap dan vullen met een vulling naar keuze. Ik vulde de wrap met spinazie, knoflook garnalen, kidney bonen, paprika, cherry tomaten, rode ui en hot taco saus. Echt een aanrader!

Tussendoortje

Na het avondeten wil ik altijd nog wat eten dus ’s avonds nam ik een bakje kwark met vanille proteïne, rauwe cacao, blauwe bessen en amandelen.

Gedurende de dag drink ik veel water, zwarte koffie, Cola Light en eet ik meer kauwgom dan me lief is.

 

No votes yet.
Please wait...
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail