Omringt voor mijn favoriete en frequent bestelde producten. Zoals jullie zien ben ik – soms meer dan me lief is – vrij goed in online bestellen. Wekelijks komt er wel een doos binnen waar ik heel blij van wordt. Er zit altijd meer in dan dat ene product dat ik toch echt “nodig” had (herkenbaar?). Al mijn buren weten inmiddels al hoe laat het is als ze een Post NL busje door de straat zien rijden.

Aangezien ik zelf (bijna) nooit thuis ben zijn zij vaak degenen die mijn pakketje in ontvangst nemen. Waarvoor dank! Ik krijg regelmatig de vraag welke producten ik gebruik dus dacht dat het wel eens leuk zou zijn om deze met jullie te delen. Nieuwsgierig? Ik bespreek hieronder een aantal (in willekeurige volgorde) van mijn favoriete en meest bestelde producten.

Ps. Ben uiteraard ook nieuwsgierig naar jullie favoriete producten. Heb je zelf een favoriet product dat ik absoluut moet proberen? Shoot me!

• Smartbar: Al vanaf dag 1 een vast onderdeel van mijn bestelling. Dit blijft voor mij het ideale tussendoortje om mee te nemen naar werk, school of waar dan ook. De smaak is heerlijk en de voedingswaarden zijn top. Chocolade, kokos en witte chocolade zijn mijn favoriet. Vanille amandelen en caramel (proef bijna geen caramel) vind ik persoonlijk wat minder.

• Oh Yeah bar: peanut butter & caramel. Ik ontdekte deze bar zo’n drie maanden geleden en sindsdien is deze reep niet meer weg te denken uit mijn bestelling. Als je deze nog niet kent dan MOET je deze echt proberen. Ik zeg alleen: pindakaas, chocolade, caramel en nootjes allemaal in één reep. Dat er verder geen uitleg nodig is lijkt me duidelijk.

• Proteïne poeder: Dit gebruik ik dagelijks, niet als shake maar door mijn havermout, kwark, smoothies of andere baksels. Ik gebruik zowel Smart protein als Whey perfection van Body&Fit. Van beide vind ik de smaak echt lekker, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Just protein (echt niet te doen). Ik kies sowieso altijd voor vanille. Vanille is niet alleen lekker, het is ook zo’n smaak dat overal bij past. Andere smaken zijn leuk voor de afwisseling maar bij dagelijks gebruik krijg ik er al heel snel genoeg van.

• Hazelnoot chocoladepasta van Diablo: Hoeveel potten ik hier wel niet van besteld heb. Normaal vind ik producten die een “gezondere” versie moeten voorstellen of low calorie producten vaak niet te doen qua smaak (denk aan low calorie peanut spread). Maar dit is zoooooo lekker, het kan voor mij echt tippen aan Nutella. Bijkomend voordeel: het heeft een stuk minder suikers. Ik gebruik dit bijna dagelijks in mijn havermout ontbijt of op een rijstwafel als tussendoortje.

• Pre-workout Assault: Ik gebruik regelmatig een pre-workout. Vooral na een lange dag werken (als je een beetje vermoeid bent) of bij een zware benentraining vind ik een pre-workout ideaal. Ik heb in de afgelopen jaren tal van verschillende pre-workouts geprobeerd, de één beter dan de ander. Doordat iedereen anders reageert is het moeilijk om te zeggen welke pre-workout het beste is. Wat bij de één werkt, werkt bij de ander juist niet. Wat ik fijn vind aan deze pre-workout is dat de smaak goed te doen is (in tegenstelling tot HEEL veel andere pre-workouts). Ik krijg er niet echt een boost van maar heb wel het gevoel dat ik wat zwaarder kan trainen.

• PAM spray/Cooking spray: Sinds ik afgelopen januari begon met het tracken van mijn voeding, begon ik ook met het koken met de cooking spray. Wat een uitvinding! Ik schrok me namelijk rot hoeveel calorieën er wel niet zaten in een beetje olijfolie en/of kokosolie. Niet echt handig in een periode van calorieverlaging. Het is niet dat ik helemaal geen oliën meer gebruik maar voor heel veel gerechten is het helemaal niet nodig en proef je de smaak van de olie ook niet. Onnodige calorieën dus en daarvoor heb je dus zoiets geweldigs als de cookingspray.

• Chocolate protein snack balls: Het zijn deze of de pindakaas variant (verder heb ik geen chocolade en pindakaas verslaving). Meestal wissel ik beide smaken af. Ik gebruik de proteïne ballen door mijn havermout en kwark. Ideale manier om wat extra eiwitten aan je ontbijt of tussendoortje toe te voegen. Door de crunchy en luchtige bite (denk aan Maltezers) zijn ze mijn favoriet.

• Amino X van BSN: Ik gebruik de amino’s altijd tijdens mijn training voor het beschermen en stimuleren van spiergroei. Ik neem altijd de amino X van BSN omdat de smaak (watermeloen) erg lekker is en de kwaliteit goed.

• Rauwe cacao: Het was al duidelijk dat je van chocolade gelukkig wordt toch?;-) Ik gebruik dit in mijn havermout, kwark, yoghurt, smoothies, cake en op pannekoekjes, kortom: opties genoeg. Door de rauwe cacao heb ik ook wat minder behoefte aan het leegeten van zakken M&M’s of repen Milka Oreo omdat ik toch al het gevoel – call me crazy – heb chocolade te hebben gegeten

No votes yet.
Please wait...
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail