Het is weer tijd voor een nieuwe favorite Friday. Het is eindelijk zomer in Nederland dus dit was voor mij een hele leuke week. In Nederland kan je maar beter zoveel mogelijk genieten als de zon schijnt en dat heb ik dan ook flink gedaan. Ik hoop dat jullie ook nog een beetje van het weer hebben kunnen genieten. Moet je wachten tot het weekend om eindelijk ook van de zon te kunnen genieten? Dan heb je misschien wat aan mijn tips voor leuke beachclubs in deze Favorite Friday. Kijken jullie mee?

Favoriete beachclubs scheveningen

Barbarossa Beach

zomer zomer

Afgelopen dinsdag gingen Steph en ik als vanouds weer even samen op pad en lagen we bij Barbarossa Beach. Dit is en super leuke hippe strandtent op het Zwarte Pad in Scheveningen. Ze hebben er hele relaxte bedjes waar je lekker kan liggen en er staat muziek aan op de achtergrond. Wij lagen er de hele dag en hadden het prima naar ons zin zoals je op de foto’s wel kunt zien. Naast lekker liggen kan je er dus gelukkig ook goed eten. Tijdens de lunch kozen wij beide voor een flammkuchen met verse tonijn, wasabi en yakitoridressing. Echt een goede keuze! Je krijgt misschien niet een hele grote portie maar het is wel super lekker! Ik ben sowieso fan van verse tonijn. Als je binnenkort eens in Scheveningen bent dan moet je hier zeker eens langs gaan.

Beachclub Indigo

zomer zomer

Dinsdagavond aten Steph en ik bij Indigo Beachclub. Aangezien we overdag al bij Barbarosa beachclub hadden gelegen en geluncht, wilde we ’s avonds ergens anders eten. Indigo beachclub is vergeleken met de andere beachclubs wat relaxter en heeft een meer laidback sfeer. Er zijn talloze leuke zitjes, hangmatten en er wordt gebruik gemaakt van vrolijke kleuren in het interieur. Op het menu staan veel biologische, gezonde gerechten en hele goede burgers. Burgers zijn altijd een goed idee toch? Op de kaart staat een pittige chili burger met jalepenos, cheddar en rode peper mayonaise op de kaart. Zoals jullie misschien inmiddels wel weten houden Steph en ik van pittig eten dus we kozen allebei voor de chili burger. Lekker met frietjes erbij een een corona. Goede afsluiter van de topdag die we hadden.

Favoriet recept Bietensalade

bietensaladebietensalade

Aan het begin van de week maakte ik een hele lekkere bietensalade met kiemgroenten en fetakaas. Hebben jullie dit recept al geprobeerd? Ideaal voor als je misschien na het weekend even weer een beetje op wil letten of als bijgerecht bij het diner. Het recept kan je hier vinden.

Favoriete workout gym, HIIT en wandelen

27gradenworkoutactievedag 1

Na twee dagen niet kunnen trainen i.v.m. mijn bezoekjes aan Scheveningen en Zandvoort, was ik donderdag weer blij om in de sportschool te kunnen staan. Dus 27 graden of niet: sporten moest en zou ik en goed ook. Naast mijn legday in de sportschool heb ik ook nog een HIIT training gedaan en een lange wandeling gemaakt. Een zeer actieve dag dus dat resulteerde in 22579 stappen en ik heb 2186 calorieën verbrand. Was ook wel nodig naar al het eten buiten de deur en de nodige wijntjes.

Favoriete beachclubs Zandvoort

Tijn Akersloot

tijn akersloot1 tijn akersloot2

Woensdag was ik met vriendinnen naar Zandvoort waar we de hele dag bij Tijn Akersloot hebben gelegen. We waren nog bang dat onweer roet in het eten zou gooien maar op af  en toe een wolkje na hadden we een prachtige dag. Tijn Akersloot is een van mijn favorieten van Zandvoort. Je kan hier heerlijk in de bak kan liggen op goede bedjes maar ze hebben ook bedjes op het strand zelf. Je kan een bedje van te voren reserveren maar ze houden ook altijd een deel over voor inloop. Als ik naar het strand ga wil ik sowieso altijd op een bedje kunnen liggen want ik haat het om op het zand te liggen. Daarnaast is het personeel hier echt heel vriendelijk, behulpzaam en ook lekker vlot. ’s middags verlieten we ons bedje even om lekker te lunchen op het terras. We gingen allemaal voor de pita met falafel die erg goed smaakte.

Ubuntu beach

ubuntu ubuntu1

Vervolgens aten ‘s avonds nog een burger bij Ubuntu Beach met het uitzicht op een ondergaande zon. Als je hier al vaker bent geweest dan weet je wat voor toffe spot dit is. Er hang gewoon een hele goede vibe, de sfeer is relax en de muziek is chill. Hier heb je echt het gevoel alsof je even op vakantie bent. Als je trouwens iets anders wil eten dan een burger zou ik wel even van te voren reserveren. Een burger kan je namelijk op elke plek eten maar de andere gerechten op de kaart moet je echt aan één van de daarvoor bestemde tafels eten. Het is er altijd super druk dus als je reserveert voorkom je dat je lang moet wachten. Wij gingen gewoon voor de burger met een heerlijke Corona (yes again) maar dit smaakt gewoon altijd goed. Kortom: dit was weer een heerlijk dagje met de meiden.

Favoriet ontbijt

acaibowl acaibowl1

Ik weet niet of jullie dit ook hebben maar nu het steeds zo warm is heb ik vaker geen zin in een havermout ontbijt. Ik heb dan meer trek in iets fris en kouds. Een Acai Bowl leent zich daar perfect voor. Normaal gesproken at ik dit eigenlijk alleen buiten de deur. Deze week maakte ik twee keer thuis een Acai bowl en dat beviel me goed. Als je zelf ook wat moeite hebt om warm te ontbijten als het zo eet is moet je dit ook eens proberen.

 

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail