girls

 

Het is weer vrijdag dus tijd voor een nieuwe Favorite Friday. Deze week was voor mij extra leuk want ik was gisteren jarig. Yes, Birthday girl! Laten we het over de leeftijd maar niet hebben want ik word oud:P De tijd gaat echt veel te snel. Helaas was het weer echt verschrikkelijk terwijl we midden in augustus zitten. Ik had mijn verjaardag eerder op het strand voorgesteld in plaats van met een jas en stromende regen. Desondanks heb ik een hele leuke dag gehad en hebben we ik het met een paar hele goede vriendinnen goed gevierd! Hoe? Met heel veel lekker eten en de nodige drankjes.

 

 

Favoriete lunch hotspot SNCKBR

snckbr

Op mijn verjaardag lunchten we bij SNCKBR. Als je dit restaurant nog niet kent denk je door de naam waarschijnlijk aan een traditionele snackbar met ongezond eten. Het tegendeel is waar. SNCKBR is namelijk een healthy hotspot waarbij traditionele gerechten in een gezond jasje zijn gestoken. Of zoals ze zelf zeggen: ‘zondigen wordt gezondigen’. Wij hadden alle drie mega honger en gingen voor de hamburger op een speltbol. Je kan je eigen toppings kiezen zoals cheddar, hummus en ei. Ik ging voor avocado. We namen daar een GIN&TONIC bij want ik was ten slotte wel jarig.

Favoriete diner hotspot de Seafoodbar

seafoodbar seafoodbar1

Ik hou echt van vis dus aten we ’s avonds bij de Seafoodbar op het Spui. Ik heb al vaker bij de Seafoodbar gegeten en wist dus al van te voren dat het eten heerlijk zou zijn.  Ik zal binnenkort nog een uitgebreid review over de Seafoodbar op mijn blog plaatsen want als je gek bent op vis dan moet je hierheen! Dus houdt mijn blog in de gaten. Wij begonnen mijn verjaardagsdiner uiteraard met mijn lievelingsgerecht: oesters! Daar hadden we ook nog garnalen in knoflook bij, altijd goed! Als hoofdgerecht had ik een zwaardvis en deze was echt heerlijk. Dit gerecht is nieuw op de kaart en dus echt een aanrader. Vanwege mijn verjaardag kregen we eerst al een paar oesters aan de bar en op het einde kreeg ik ook nog een taart met happy birthday erbij. Super leuk gedaan van de Seafoodbar!

Favoriete sportkleding E2i

e2i kledinge2i hemdje

In een eerdere Favorite Friday vertelde ik al over mijn favoriete sportkleding met onder andere de legging van Empire To Inspire. Nu hebben ze naast de legging en t-shirts dus ook hele chille sporthemdjes (zie foto). De hemdjes zijn een beetje lang waardoor ze over je bil vallen. Dat vind ik altijd wel fijn als je benen traint en moet squatten of deadliften. Daarnaast hebben ze aan de achterkant een lage rug en dat is weer leuk als je rug traint of een aparte sport-bh aanhebt. Dan zie je daar ten minste nog wat van! Als jullie geïnteresseerd zijn in een legging, t-shirt of hemdje stuur mij dan een bericht. De kleding is nog niet online verkrijgbaar maar dus wel via mij. Je krijgt daarnaast ook 10% korting als je het via mij besteld.

Favoriete cadeaus Zeezout & DGTL

cadeau

YES! my girls know me so well. Kijk hoe leuk gedaan voor een vriendin van mij? We zijn inderdaad altijd aan het eten, wijntes drinken of aan het feesten. Dus de cadeaus die ik heb gehad zijn heel toepasselijk en ik ben er ook super blij mee. Ik heb een kaartje voor DGTL met ADE gekregen en een kaartje voor Zeezout festival. Echt super leuk en heb er nu al MEGA zin in! Gaan jullie vaak naar festivals of feestjes?

Favoriet Recept

makkelijke meergranen wrap

Deze gevulde wraps met kip en hot taco saus staan echt binnen 10 minuten op tafel. Super simpel en mega lekker. Echt ideaal voor als je een dag geen zin hebt om te koken of gewoon weinig tijd hebt. Ook als je slecht bent in koken kan je dit maken. Dit kan namelijk iedereen. Hebben jullie het recept al geprobeerd? Je kan het recept hier vinden.

No votes yet.
Please wait...
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail