Het is weer vrijdag dus tijd voor een nieuwe Favorite Friday met mijn favoriete momenten van de afgelopen week.

Favoriet terras De Veranda

de veranda 1 de veranda

Afgelopen maandag ging ik op bezoek bij mijn Oma en aten we (weer) bij De Veranda. Deze brasserie is onze (van oma en mij) spot geworden omdat het dichtbij haar huis is en ze een geweldig groot terras hebben aan het water. Zodra de zon schijnt wil ik buiten zitten en het terras van de Veranda is hier de ideale pek voor. Je hebt er namelijk de hele dag zon. Ook leuk om eerst te wandelen in het Amsterdams Bos en daarna bij De Veranda te eten. Deze brasserie ligt namelijk precies naast het Amsterdamse Bos waardoor je er trouwens ook gratis kunt parkeren.

Favoriet eten buiten de deur Stork

oesters stork zeewolf stork

Vorige week donderdag was ik jarig en afgelopen zondag ging ik met mijn ouders bij Restaurant Stork eten. Een van mijn favoriete visrestaurants in Amsterdam met een fantastisch uitzicht op het IJ. Ga hierheen met mooi weer zodat je op het terras aan het water kunt zitten. Het menu wisselt regelmatig maar staat altijd vol met de lekkerste visgerechten. Ook leuk alleen een borrel met wat kleine hapjes. Wil je meer weten over dit restaurant? Check dan mijn review hier even.

Favoriete workout Legday

legday1

Afgelopen woensdag gingen Yoeri en ik samen benen trainen. De training zelf was leuk al hebben we nu allebei behoorlijke spierpijn. Vooral mijn hamstrings voel ik behoorlijk goed nu. We hebben een aantal oefeningen gefilmd zodat jullie kunnen zien wat wij zoal doen tijdens een benentraining. Het filmpje inclusief de oefeningen zal ik binnenkort online plaatsen.

Favoriete Gadget Polar M400

actievedag 1

Ik heb dit horloge al een tijd maar kan inmiddels echt niet meer zonder. In het begin gebruikte ik de Polar M400 af en toe maar nu draag ik hem dagelijks. Ik vind het veel te interessant om te weten hoeveel stappen ik zet of hoeveel calorieën ik verbrand. Het hele review van dit horloge kan je hier lezen.

Favoriete lunch Tonijnsalade

tonijnsalade

De afgelopen week at ik deze heerlijke tonijn salade. Je ziet het niet op de foto maar onder de tonijn ligt nog veldsla. Vervolgens heb ik de kikkererwten en tonijn in tomatensaus met sambal, rode peper, ui en knoflook even kort gebakken. Voeg nog wat tomaatjes, komkommer en avocado toe en je hebt een heerlijke salade. Echt een aanrader!

Favoriet ontbijt Optimel kwark

optimel

Jullie kennen ze vast wel, de verschillende smaken Optimel kwark. De magere kwark appel met kaneel is absoluut mijn favoriet. Het voordeel van deze kwark vind ik dat hij van zichzelf al lekker is en je geen proteïne poeder hoeft toe te voegen om het lekker te maken. Bij gewone magere kwark voeg ik altijd vanille proteïne poeder toe omdat ik het anders niet te eten vindt. Dus gebruik jij geen proteïne poeder probeer dan eens de kwark van Optimel. Voeg wat vers fruit, cruesli of granola toe en je ontbijt is klaar.

No votes yet.
Please wait...
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail