Mijn kledingkast puilt uit van de sportkleding. Ik heb inmiddels zoveel sportkleding dat een plank in mijn kledingkast al lang niet meer voldoende is. Ik kan namelijk zo blij worden van nieuwe sportkleding. Jullie herkennen dit gevoel vast ook. Ondanks dat ik een hele kast vol heb liggen met sportkleding draag ik wel bijna altijd hetzelfde. Hebben jullie dat ook? In deze Favorite Friday laat ik daarom mijn favoriete sportitems zien en leg ik uit waarom ik deze zo fijn vind.

Favoriet sporthemdje

sportkleding

Mijn favoriete sporthemdjes van dit moment zijn de Nike hemdjes van de dri-fit lijn op bovenstaande foto. Ik heb ze in twee kleuren maar zou ze eigenlijk wel in elke kleur willen. Ze zitten super fijn niet en zijn super dun en luchtig. Dat is natuurlijk ideaal voor in de zomer. Daarnaast zitten ze niet zo strak om je lichaam waardoor je eigenlijk elke oefening prima kunt doen zonder dat het er awkward uit ziet. Ook een pluspunt van deze hemdjes is de lengte. Deze hemdjes zijn iets langer en vallen over je bil heen. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor legday als je moet squatten of deadliften. Het is toch wel fijn om te weten dat je deze oefeningen kunt uitvoeren zonder dat  het aanzicht van je bil half in het gezicht van een persoon achter je komt toch? Je kan deze hemdjes gewoon in de Nike store (of andere sportwinkel) kopen.

Favoriete sportlegging

sportkleding

Mijn favoriete sportlegging is deze legging van E2i. Normaal gesproken kies ik meestal voor een legging met touwtjes omdat niemand blij wordt van een afzakkende legging tijdens een oefening. Vaak zijn de touwtjes niet goed waardoor je de legging alsnog niet strak kunt vastzetten. Deze legging heeft bovenin een dikke band met een strakker elastiek waardoor de legging niet afzakt en er eigenlijk geen touwtjes nodig zijn. Wat ik ook fijn vind aan deze legging is dat hij hoog zit. Hierdoor reken je meteen af met buik of zij-vetjes omdat de legging daar overheen zit. Deze kunnen dus niet over de legging heenkomen en je lijkt meteen een stuk slanker. Eerlijk daar wordt toch iedereen blij van? De legging heeft een dunne stof die heel lekker zit en mooi om je lichaam vormt. Ondanks de dunne stof heb ik nog niemand gehoord over het doorschijnen ervan en dat is toch ook wel een essentieel punt. Je kan deze legging helaas nog niet online bestellen of in een winkel kopen maar ik kan de legging wel voor je regelen. Dus als jij deze legging ook wilt stuur mij dan even een berichtje!

Favoriete sport-bh

sportkleding

Mijn favoriete sport-bh’s van dit moment zijn een sport-bh van Nike en een sport-bh van Jogha. Dit model sport-bh van Nike heb ik in meerdere kleuren omdat deze echt heel lekker zit. Beide sport-bh’s zijn heel fijn omdat ze goed strak zitten en alles goed op de plaats blijft tijdens elke oefening. Je kan de sport-bh bandjes strakker en losser maken waardoor hij een lange periode goed blijft. Sommige sport-bh’s worden na een tijdje wijd en als je dan geen bandjes hebt kan je er eigenlijk niks meer mee. Ook ben ik fan van de laag uitgesneden vorm van deze bh’s omdat het er dan toch nog allemaal wat mooier uit ziet. Voor de meiden die niks meer over hebben na hun fitness journey zijn deze bh’s ook echt een uitvinding. Geloof me, het lijkt net alsof ze ineens terug zijn. De Jogha BH is nu in de sale en kan je hier online shoppen. De Nike sport-bh kan je in de Nike store kopen, in een gewone sportwinkel of hier online.

Favoriete korte broek

sportkleding

Niks lekkerder dan trainen in een korte broek maar trainen in een korte broek in de sportschool blijft toch altijd wel een dingetje, vinden jullie niet? Je wil namelijk niet dat de hele sportschool mee kan genieten van een inkijk als je een bepaalde oefeningen uitvoert. Je moet vaak goed opletten hoe je staat of welke beweging je maakt. Sommige oefeningen kan je zelfs helemaal niet doen. Dat maakt het trainen er niet echt leuker op. Toch wil ik in de zomer echt graag in een korte broek trainen omdat het gewoon veel lekkerder is met die hitte. De korte broek van Nike op bovenstaande foto is een van mijn favoriete korte broeken om mee in de sportschool te trainen. Er zit namelijk een lang binnenbroekje in dat je kan vergelijken met een slidingsbroek bij voetbal. Dus als de korte broek omhoog gaat tijdens een bepaalde oefening zien mensen alleen het binnenbroekje. Je kan dus met een gerust hart alle oefeningen uitvoeren terwijl je toch lekker met blote benen kunt sporten. Je kan deze short hier online bestellen maar hij is ook te koop in sportwinkels.

Dit waren mijn favoriete sportkledingitems! Ik leef hier zowat in. Wat zijn jullie favoriete sportkledingitems of favoriete merken voor sportkleding?

Rating: 5.0. From 2 votes.
Please wait...
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail