Afgelopen vrijdag heb ik het niet gered om een nieuwe favorite friday online te zetten dus ik maak er gewoon voor een keer een Favorite Sunday van. Er zijn namelijk te veel leuke momenten en tips om niet met jullie te delen!

Favoriet recept

pittige kippittige kip

Dit gerecht maak ik regelmatig maar ik had het recept nog nooit uitgewerkt. Het is een meergranenwrap met pittige kip, sperziebonen en zoete aardappel. Afgelopen week maakte ik het weer en heb ik het recept meteen uitgetypt. Het is namelijk te lekker om niet met jullie te delen. Hebben jullie dit recept al geprobeerd? Het is ook erg lekker om er nog een gekookt eitje bij te doen!

Favoriete lunch buiten de deur

mook nutty mook vega

Afgelopen week lunchte ik eindelijk bij Mook Pancakes en ik at hier één van de lekkerste pannenkoeken. Ben je gek op pannenkoeken? Dan moet je hier zeker een keer heen. De kaart staat vol met ‘healthy pancakes’ in de meest verrassende combinaties. Of je nou liever voor zoet gaat, hartig of een vega optie ze hebben het allemaal. Mook Pancakes is dagelijks geopend van 09.00 tot en met 21.00 uur. Je kunt hier dus ook terecht voor een ontbijt of diner. Mijn hele review kan je hier lezen.

Favoriet feestje

wttf wttf1

YES! Vorige week zaterdag was het weer zo ver: WTTF festival! Eén van mijn favoriete festivals ondanks dat de locatie echt k*t is qua bereikbaarheid. Dit keer was het extra leuk omdat een vriendin van mij uit Bergeijk naar mij toe kwam en mee ging naar het festival. Daarnaast hadden we natuurlijk ook mega geluk met het heerlijke weer. Het was weer top. Zijn jullie ook naar Welcome To The Future Festival geweest?

Favoriet diner

bloemkoolpizza courgette lasagne

Samen met vier anderen vriendinnen zit ik in een kookclub. Een keer in de zoveel tijd spreken we af voor een hele avond lang tafelen, kletsen en dineren. Iedereen maakt één of meerdere gerechten binnen een bepaalt thema. Het is echt super leuk om dit met een groepje te doen en kan het iedereen aanraden.

Dit keer was het thema Italiaans en ik maakte een pittige courgette lasagne met feta kaas en bloemkoolpizza’s. Deze bloemkoolpizza lust iedereen! Ik lust namelijk echt geen bloemkool en zelfs ik vind deze lekker. Magioni heeft namelijk een bloemkool-pizzabodem waarbij je de bloemkool (bijna) niet proeft. Je hoeft de pizzabodem alleen nog maar te beleggen en in de oven te doen voor ongeveer 10 minuten. Simpel toch? En wat gezonder dan een normale pizza. Als je deze pizzabodems nog niet kent of nog niet geprobeerd hebt: doen! Je kan deze pizzabodems trouwens gewoon een aantal vestigingen van Albert Heijn halen. Op de website kan je de verkooppunten zien. Ik belegde de bodem met tomatenpuree, gegrilde aubergine, spinazie, geitenkaas. walnoten en strooide er als laatst nog balsamico azijn overheen. Deze combinatie is ook echt top.

Favoriete borrelplek

westerwijnfabriek westerwijnfabriek1

Zoek je nog een leuke plek om drankjes te doen? Wester wijnfabriek is your place! Je kan er binnen zitten maar buiten op het terras zit je uiteraard veel leuker. Ga er dus vooral heen als het mooi weer is. Super lekkere wijnen per glas, liter of per fles. Naast wijn hebben ze dus ook een leuke borrelkaart met allerlei lekkere hapjes voor naast de win. Ik had een gegrilde sandwich met brie, spinazie, walnoten en vijgen compote. Deze is echt heel lekker! Daarnaast hadden we (uiteraard) nog een kaasplankje. Ik hou zo erg van kaas, hier kan je me echt voor wakker maken.

 

No votes yet.
Please wait...
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail