Friday Favorites #14 met mijn favorieten van de afgelopen week zoals het grote blogger diner, hapjes voor een high wine, pittige garnalen salade en een workout die je buiten kunt doen.

Favoriet diner: Het Grote Blogger diner

het grote blogger diner1het grote blogger diner 3

Ik was door Mr Goodiebag uitgenodigd voor Het Grote Blogger Diner bij het golf- en beachresort Naarderbos. Ik wist van te voren niet echt wat ik moest verwachten maar het was zo leuk! Het is altijd leuk om bij zulke events weer allemaal leuke en nieuwe mensen te leren kennen. Bij aankomst werden we met golfkarretjes naar de eerste locatie gebracht. Hier gingen we borrelen en kon je als je wilde golfen. Daarna gingen we door naar een tweede locatie voor het diner met een super mooi uitzicht op het water. Hier kregen we een heerlijk 6-gangen diner met bijpassende wijnen. Ik heb een paar foto’s bijgevoegd van een aantal gangen die wij geserveerd kregen. Als je me volgt op Snapchat of Instagramstory heb je alle gangen voorbij zien komen. Kijk nou hoe mooi alles opgemaakt is. Ik vind het altijd echt een pluspunt als eten er mooi uit ziet. Het moet natuurlijk lekker zijn maar het oog wil ook wat;) De gerechten waren gemaakt met verschillende bijzondere Food Brands. Bij elke gang kregen we een uitleg van de chefkok en de marketing manager van het merk. Het was allemaal tot in de puntjes geregeld en we kregen een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Een topavond dus en zo wil ik elke dag wel dineren;)

het grote blogger diner het grote blogger diner2

Favoriet recept: pittige garnalen salade

pittige garnalen salade

Ik maakte een super makkelijke pittige garnalen salade. Ideaal voor op warme zomerdagen. Ik gebruikte sinds lange tijd weer een keer sesamzaadjes en pompoenpitten in deze salade. Wat mij betreft een goede toevoeging. Wil je deze salade ook zelf maken en het recept nog niet gezien? Je kan het recept hier vinden.

Favoriete hapjes: High-wine voor mijn verjaardag

high wine high wine1

Afgelopen zondag organiseerde ik een nog voor mijn verjaardag een high wine/lunch met vriendinnen. Ik stond de avond van te voren en ’s ochtends vroeg de hele tijd in de keuken om allemaal lekkere hapjes te maken. Helaas was het niet zo goed weer (uiteraard altijd als ik iets vier of jarig ben is er regen) dus konden we niet echt in het zonnetje zitten zoals ik graag had gewild. Uiteindelijk was het toch een super leuke en gezellige dag. De “lunch” begon al om 13.00 uur maar het was zo gezellig dat het was uitgelopen tot 21.30 uur in de avond. Ik dacht misschien is het wel leuk om te vertellen welke hapjes ik hiervoor allemaal had gemaakt. Misschien kan je hieruit wat inspiratie op doen voor als je zelf een lunch of high-wine/tea wil organiseren.

 • wraps met crème fraîche, pesto, kip, rucola
 • wraps met roomkaas, zalm, rucola, rode ui en pijnboompitjes
 • meloen met Serranoham
 • Bruschetta’s tomaat
 • Stokbrood met zelfgemaakte tonijnsalade
 • Stokbrood met pikante hummus
 • Mini tosti’s
 • Gegrilde sandwich kip en avocado
 • Gegrilde sandwich zalm en huttenkase
 • Gegrilde sandwich zelfgemaakte tonijnsalade
 • mozzarella, tomaat en basilicum sticks
 • Mango, kip, avocado en geitenkaas salade
 • Appel, walnoten en geitenkaas salade

Favoriete workout: buiten training

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het liefste gewoon in de sportschool train omdat ik dan al mijn spullen heb. Toch is het met dit mooie weer ook wel lekker om soms buiten te trainen. Deze training is ideaal als je weinig tijd, buiten wilt trainen of helemaal geen lid bent van een sportschool. De hele training kan je hier vinden.

No votes yet.
Please wait...
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail