Het is weer vrijdag en dus tijd voor mijn favoriete momenten van de afgelopen week. De afgelopen week was weer leuk zoals bijna elke week in de zomer. Zo jammer dat dit alweer één van de laatste zomerweken is. Van mij hoeft de herfst echt nog lang niet te komen. Hebben jullie wel al zin in de herfst?

Favoriet gerecht

pita falafel

Ik hou van lange zomeravonden en dan vooral dat je in de tuin kan eten met het zonnetje. Helaas begint het al steeds eerder donker te worden maar gelukkig kon ik afgelopen week nog prima in de tuin eten. Zo at ik afgelopen week een spelt pitabroodje met falafel, ui, paprika en pittige hummus. Deze combinatie is echt super lekker. Absoluut een aanrader! Daarnaast had ik nog een falafel salade met feta en groenten om de maaltijd compleet te maken. Je kan natuurlijk ook gewoon twee broodjes eten.

Favoriet feestje Voltt

voltt voltt1

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor Voltt festival YES! Voltt vind ik altijd een heel leuk festival om de zomer mee af te sluiten. Daarnaast is de locatie ideaal omdat het gewoon op steen is. Dus ook met wat minder weer, dat is het nogal vaak in Nederland, loop je niet in de blubber. Dat was dit keer sowieso niet aan de orde want wat hadden we het goed. Het was zo lekker weer en de hele dag volop zon. Het was echt een top dag! Dit keer sluit ik de zomer niet af met Voltt want ik ga morgen nog naar Zeezout. Hopen dat het morgen ook goed weer blijft en het zonnetje lekker gaat schijnen.

Favoriet recept bananenbrood

bananenbrood bananenbrood

Ik maakte afgelopen week een super lekker en makkelijk bananenbrood. Ik gebruikte hiervoor een zakje dat ik van Bananas & bread had gekregen. In dit zakje zit de hele mix voor het bananenbrood en  je hoeft alleen nog zelf bananen en ei toe te voegen. Hoe makkelijk is dat? Vooral als je weinig tijd hebt of geen zin om lang in de keuken te staan is dit echt een uitkomst. Het recept kan je hier vinden.

Favoriet moment spontaan dineren bij Harbor House

harbor house harbor house1

Afgelopen dinsdag ging ik samen met een vriendin spontaan dineren bij Harbor House. Ik liep langs haar werk om haar gedag te zeggen en toen bleek dat ze bijna klaar was. Ze had daarna nog geen planning en dat is heel zeldzaam. Deze vriendin is namelijk altijd heel druk en werkt heel veel. Het was super lekker weer dus we besloten spontaan een hapje te eten. Nadat we eerst even in de stad op het terras zaten, gingen we naar Harbor House. Ik was hier nog nooit geweest maar je zit hier dus heerlijk aan het water met uitzicht op alle bootjes. Echt heerlijk! Ik ging voor de steak met frietjes. Daarna deelden we nog de toetjes: cheesecake met passievrucht en een vanillecake met ijs. Het was zo gezellig, ik hou echt van spontane etentjes!

Favoriete workout rug

rug

Afgelopen dinsdag ging ik met Yoeri in de avond rug trainen. Ik ben eigenlijk niet zo een fan van ’s avonds trainen en train liever overdag. Dit komt ook omdat ik vaak als ik in de avond train daarna niet kan slapen. We gingen namelijk pas om 20.00 uur en voor mij is dat best lang wachten. De training ging uiteindelijk super goed en was heerlijk. We hebben ook nog wat filmpjes gemaakt die jullie binnenkort wel zullen zien verschijnen.

 

No votes yet.
Please wait...
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail