Kijken jullie mee met mijn favoriete momenten van de afgelopen week? Het gaat voornamelijk over, hoe verrassend, eten deze week.

Favoriete lunch

broodje-gezond

Ik maakte een ouderwets ‘broodje gezond’ en dat was zo lekker! Vroeger haalde ik bijna elke dag zo een broodje bij de Bakkerij Bart. De bakker zat vlakbij mijn school dus in de pauze of een tussenuur gingen we hier altijd heen. Ik bestelde vroeger ook vaak een broodje gezond als ik ergens ging lunchen maar zou dit nu eigenlijk nooit meer bestellen. Ik had het dus nu al zo lang niet gegeten maar het was echt weer eens lekker. Ik belegde het broodje met sla, oude kaas, komkommer, tomaat, augurk en een beetje mosterd. Het is ook lekker om er nog een gekookt eitje bij te doen.

Favoriete diner

carpaccio-bistro sushi

Ik mocht van Thuisbezorgd een aantal bestellingen doen en daar maak je mij als foodlover natuurlijk heel blij mee. Afgelopen week maakte ik al twee keer gebruik van Thuisbezorgd. Heerlijk om af en toe ook zelf een keer niet te hoeven koken. De eerste keer ging ik voor sushi, altijd goed. De tweede keer bestelde ik een mega grote carpaccio (zie foto). Deze carpaccio is zo groot dat ik het zelf niet eens op kreeg en geloof me, dat is een wonder. Ik bestelde de carpaccio van Bistro Rood en deze is zo lekker! Echt een aanrader! Ik wist al dat het goed was omdat ik er al vaker heb gegeten. Echt ideaal dat je deze ook gewoon thuis kan laten bezorgen. Je kan kiezen uit verschillende soorten carpaccio en deze ook met elkaar combineren. Ik ging voor de runderhaas met pesto, gegrilde entrecote met truffelmayonaise en runderhaas met sambal mayonaise.

Favoriete ontbijt

acai-bowl

Ik kruimelde speculaas over mijn Acaibowl heen. Als je van speculaas houdt moet je dit zeker ook eens proberen. De speculaas geeft net even een crunchy bite aan je ontbijtje. We moeten natuurlijk ook alvast een beetje in de herfstsferen komen toch?

Favoriete dag

pizza

Een vriend stuurde mij donderdagochtend een bericht dat het al veel te lang geleden was dat we elkaar hadden gezien, en dat we iets leuks moesten doen. Als iemand zegt: eten? Dan kan ik natuurlijk niet weigeren want daar ben ik altijd wel voor in. We gingen pizza eten en drankjes doen met vrienden. Zo gezellig van die spontane avonden, daar kan ik zo van genieten.

 

 

No votes yet.
Please wait...
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail