Asian streetfood, altijd lekker!

Het was alweer een tijd geleden dat ik hier voor het laatst bij Happyhappyjoyjoy had gegeten. De reden hiervoor is dat de bediening vlak na de opening echt niet goed was! Opstartproblemen? Van meerdere malen drinken vergeten, zelf moeten vragen of je nog wat drinken mag bestellen (& als ik iets vervelend vind) tot aan niet weten welke gerechten geserveerd werden. Erg jammer! Het eten was daarentegen vanaf het begin af aan wel al erg lekker. Ik vond dat ze daarom absoluut nog een kans verdiende.

Gisteren was het zo ver. Ik kwam uit werk en had niet gereserveerd. De gastheer deed veel moeite en zorgde dat wij, ondanks dat het restaurant helemaal volgeboekt was, toch nog een tafeltje kregen achter in het restaurant. Top geregeld. Daarnaast kan ik oprecht zeggen dat er een enorme verbetering is doorgevoerd. De bediening was top, vriendelijk, snel & had kennis van de gerechten.


IMG_6883 IMG_6871
Het eten was zoals vanouds: HEERLIJK. Echt bijna alles op de kaart is lekker. Ik ben sowieso fan van streetfood en gerechten om te delen. Het geeft een bepaalt gezellig gevoel. Dus nu kan ik het het zeker zeggen. Heb je hier nog niet gegeten? Ga er dan snel eens heen & bestel zeker de baos peking duck. Dat is absoluut één van mijn favorieten.

No votes yet.
Please wait...
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail