Afgelopen week ontving ik van Bananas & Bread een doos met twee kant en klare mixen voor bananenbrood. Alle ingrediënten voor het perfecte bananenbrood zitten in de juiste hoeveelheden in één zakje. Het enige dat je zelf nog hoeft te doen is drie banen en drie eieren toevoegen. Normaal maak ik bananenbrood altijd zelf maar ik heb het nu al vrij lang niet meer gemaakt. Je hebt voor lekker bananenbrood toch veel ingrediënten nodig en die heb ik niet altijd in huis. Ook ben je er normaal gesproken best wat tijd aan kwijt dus dan ga ik liever voor een kant en klaar tussendoortje zoals een proteïne reep. Ik ben al genoeg tijd kwijt aan mijn ontbijt, lunch en diner. Deze zakjes van Bananas & Bread zijn dus echt een ideale uitkomst voor mij. Binnen vijf minuten is je beslag klaar en kan je het in de oven doen. Bananenbrood maken was nog nooit zo makkelijk. Ook als je niet zo een ster bent in de keuken is dit misschien wel de ideale oplossing voor jou. Dit bananenbrood kan echt bij niemand mislukken.

bananenbrood

Wat heb je nodig? (1 persoon)
1 zak bananas & bread Bulk Brick
3 bananen beslag
1 banaan garnering
3 eieren

Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius. Prak drie rijpe bananen in de beslagkom. Voeg vervolgens drie eieren toe en mix het geheel voor twee minuten. Voeg het Bananas & Bread zakje toe aan het beslag en mix weer twee minuten.

Doe het beslag in een bakvorm. Snijd nog een banaan doormidden en leg deze ter garnering bovenop het beslag. plaats de bakvorm in de oven voor 45 minuten. Prik hierna met een satéprikker in het bananenbrood. Komt de satéprikker er droog uit dan is Bulk Brick klaar om te eten. Is de satéprikker nog vochtig? Plaats het bananenbrood terug in de oven en laat het nog een paar minuten door bakken.

Laat Bulk Brick afkoelen ongeveer 10 minuten afkoelen.

Voedingswaarden:
Calorieën: 202/ Eiwitten: 9.6/ Koolhydraten:25.4 / Vetten:6.7

*Ik heb nu de Bulk Brick gemaakt maar ze hebben verschillende smaken. Deze variant is wel iets droger dan de bananenbrood die ik normaal gesproken zelf maak.

No votes yet.
Please wait...
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail