happy patty sf

Hi! Welkom op mijn blog. Ik zal je wat meer over mezelf vertellen maar eerst: Happy Patty SF wat betekent dat nou? Officieel is mij naam Patty Stephanie Frijn maar eigenlijk staat natuurlijk gewoon voor Patty Sport & Food. Daar word ik namelijk heel erg happy van;) Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor lekker eten en sport. De mensen die mij goed kennen kunnen dat beamen. Ik ben altijd aan het eten en de hele dag met eten bezig. Zo kan ik makkelijk tijdens mijn ontbijt al nadenken over de volgende maaltijd die ik ga eten. Daarnaast vind ik het heerlijk om te sporten en ben ik dan ook bijna iedere dag in de sportschool te vinden.

Op deze blog neem ik jullie graag mee in mijn passie en kan je terecht voor gezonde recepten, hotspots, workouts en handige tips op het gebied van sport en voeding. Ik hoop jullie met mijn blog te kunnen inspireren en motiveren totdat jullie zo happy van sport en voeding worden als ik;)

Hoe is het allemaal ontstaan?
Sommige van jullie kennen mij misschien al van Happyfoodlovers op Instagram of Facebook. Zo niet? Volg mij dan daar ook als je wil. Samen met een vriendin ben ik Happyfoodlovers gestart toen wij samen in Antwerpen gingen studeren. Sporten deed ik op dat moment al veel, lekker eten uiteraard ook maar ik lette niet echt op mijn voeding. Ik werd niet echt dik maar wilde toch meer resultaat zien. Ik was tenslotte niet voor niets zes keer per week keihard aan het trainen. We besloten samen gezonder te eten en probeerden steeds nieuwe recepten uit. We maakten (uiteraard) tientallen foto’s van onze creaties en deelden deze op onze Facebook en Instagram. Aangezien wij al heel wat jaren vriendinnen zijn hebben wij voor een groot gedeelte dezelfde vriendenkring. Je begrijpt het misschien al, mensen werden helemaal gek van alle foto’s die twee keer voorbij zagen komen. Toen wij daarmee begonnen was het namelijk nog niet zo gewoon om van al je gerechten een foto te maken. Wij besloten om samen een nieuw “geheim” Instagram account en later ook een Facebook pagina aan te maken waar we ongegeneerd al onze eet- en sportfoto’s konden delen. Mensen waren immers vrij om dit account te volgen. Wij wilden zoveel mogelijk mensen motiveren om ook gezond te eten en lekker te sporten. Voor we het wisten groeide het aantal volgers zo hard. Niemand wist toen nog dat wij het waren. Toen we eenmaal 10.000 volgers hadden bereikt besloten we om onszelf bekend te maken.

Ik vind het belangrijk om te laten zien dat je (heel) makkelijk gezond en lekker kan eten zonder dat je hiervoor per se uren in de keuken moet staan, een hele waslijst aan ingrediënten nodig hebt of de cookingskills van een echte chef moet hebben. De recepten op mijn blog zijn dan ook allemaal makkelijk uit te voeren, ook als je geen keukenprins(es) bent.

Naast zelf koken eet ik ook heel erg graag uiten de deur. Al zodra ik me eigen geld verdiende met een bijbaantje ging bijna al mijn geld op aan eten. Wat dat betreft is er niet veel veranderd. Ik vind het nog steeds heerlijk om nieuwe restaurants te ontdekken en uit te proberen. Ik kan mezelf uren op internet vermaken met het zoeken naar nieuwe restaurants en bestuderen van menukaarten. Een hele avond lang tafelen met vrienden, lekker eten en een goed glas wijn vind ik één van de leukste en gezelligste dingen die er is. Ik heb dan ook standaard een lijstje in mijn telefoon staan met restaurants die ik nog wil bezoeken. Vrienden laten (gelukkig:P) de keuze voor een restaurant altijd aan mij over. Ook als vrienden zonder mij uiteten bellen ze mij vaak voor tips.

Met al dat eten heb ik het geluk dat sport mijn tweede grote hobby is. Van kinds af aan heb ik op talloze sporten gezeten maar inmiddels ben ik al jaren trouw aan krachttraining. Fitness is echt mijn passie en ik ben dan ook bijna dagelijks in de sportschool te vinden. Trainen is voor mij het moment dat ik tot rust kom en even niet met duizend dingen tegelijk in mijn hoofd bezig ben. Ik vind het super leuk om te doen en ben vrij fanatiek.Voor mij is het een uitdaging om steeds sterker t worden en een nieuw PR te behalen.

Happy patty sf

En daarnaast?

Naast al dat eten en sporten doe ik (gelukkig) ook nog veel andere dingen. Ik houd heel erg van reizen en heb al een aantal mooie reizen kunnen maken waaronder bijvoorbeeld een reis naar China. Een andere mooie ervaring was de reis was naar New York omdat ik daar de marathon rende voor Dance 4 Life. Daar kan je als je wil in deze post meer over lezen.

Nadat ik mijn studie had afgerond in Amsterdam ben ik naar Californië vertrokken om daar een Summercourse te volgen aan de Universiteit van Berkeley (dat ligt dichtbij San Francisco). Daarna heb ik een auto gehuurd en een roadtrip gemaakt door heel Californië en door richting Las Vegas.

Toen ik terugkwam in Nederland heb ik even gewerkt om de periode tot mijn volgende studie aan de Universiteit van Antwerpen te overbruggen. Vervolgens ben ik naar Antwerpen verhuisd waar ik samen met een vriendin bijna anderhalf jaar gewoond heb en wij samen Happyfoodlovers zijn begonnen. Inmiddels woon ik alweer in Nederland en ben ik bezig met het schrijven van mijn scriptie. Hierdoor staat het reizen even op een lager pitje maar ik kan niet wachten om weer een reis te maken.

En nu?
Aangezien sport en voeding zo een groot deel van mijn leven vormen was ik al lange tijd op zoek naar meer. Uiteraard blijft Happyfoodlovers op Instagram bestaan en blijven Stephanie en ik dat gewoon samen doen. So far nothing changes. Daarnaast ben ik naast Happyfoodlovers deze blog gestart omdat ik het gewoon super leuk vind om mijn ervaringen en mening over deze onderwerpen met jullie te delen. Ik hoop natuurlijk dat jullie het ook leuk vinden en ik jullie kan inspireren en helpen bij een gezonde en fitte levensstijl. Voor mij betekent dit voornamelijk gezond, goed en lekker eten, veel bewegen maar zeker ook genoeg ruimte voor een minder gezonde maaltijd, goed glas wijn of gin tonic;)

Liefs,

Patty

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail