Wat heb je nodig? (1 persoon)
85 g banaan (voor het beslag)
25 g banaan (voor op de pannenkoekjes)
1 eiwit van een ei
22 g vanille proteïne poeder
11 g pindakaaspoeder (voor het beslag) *
11 g pindakaaspoeder (voor op de pannenkoekjes)
40 g blauwe bessen
10 g ongezouten amandelen
cookingspray

Hoe maak je het?
Mix de banaan, vanille proteïne poeder, het eiwit van één ei en de pindakaaspoeder door elkaar tot er een glad beslag ontstaat. Je kan dit doen met een blender (zoals ik) of een staafmixer. Je kan de pindakaaspoeder ook achterwege laten. Dan heb je normale proteïne pannenkoekjes.

Verwarm een koekenpan op hoog vuur en spray wat cookingspray in de pan. Als de pan goed warm is zet je hem op middelhoog vuur en bak je één voor één de pannenkoekjes. Als er belletjes in het beslag ontstaan kan je de pannenkoek omdraaien. Tip: maak de pannenkoeken niet te groot want dan kan je ze makkelijker draaien.

Als je alle pannenkoekjes hebt gebakken leg je één van de pannenkoekjes op een bord. Leg daar vervolgens wat plakjes baan en blauwe bessen bovenop. Leg vervolgens het volgende pannenkoekje daarbovenop en bouw zo de pannenkoeken toren verder.

Mix de pindakaaspoeder met water zodat de pindakaas ontstaat en leg deze bovenop de laatste pannenkoek. Mocht je geen pindakaaspoeder hebben kan je natuurlijk ook gewone pindakaas gebruiken. Leg nog wat extra blauwe bessen en amandelen om de pannenkoekentoren heen en eetsmakelijk!

Voedingswaarden:
Calorieën: 375/ Eiwitten:36/ Koolhydraten:34 / Vetten:10

* = Optioneel

No votes yet.
Please wait...
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail