Nu de laatste zomerdagen aanbreken moeten we natuurlijk nog volop gebruik maken van de zon. De Veranda is een plek waar je misschien in eerste instantie niet zo snel aan denkt, maar het is de ideale plek om de nazomer door te brengen. Ik ben er dan ook regelmatig te vinden. Ze hebben een gigantisch terras aan het water met uitzicht op het bos. En dan het belangrijkste: je hebt er de hele dag zon! Of je nou iets zoekt voor een kop koffie, (zakelijke) meeting, borrel, snelle hap of juist uitgebreid diner: je kan hier er echt voor alles terecht.

de-veranda-voorgerechtde-veranda-ik

De locatie is echt perfect want het ligt dichtbij de snelweg en je kunt er gratis parkeren. De Veranda ligt aan het Amsterdamse bos en is dus ook leuk om na een wandeling neer te strijken voor een lekkere lunch, borrel of diner.
Op de kaart staat van alles en alles is goed! Ideaal, want er staat voor iedereen wel iets tussen. Zelf heb ik namelijk nog wel eens te maken met moeilijke eters die niet alles lusten, zoals mijn broertje bijvoorbeeld. Heb jij ook wel eens moeilijke eters in je gezelschap of heb je gewoon trek in iets makkelijks? Ga dan voor de saté van kippendijen, deze is echt goddelijk hier!!!! Of neem een Californian burger. Heb je meer zin in iets culinairder gerecht? Ga dan voor de lamscarré met opperdoezer-Ronde en zomergroenten. Erg lekker! Ook hebben ze altijd een vis van de dag die eigenlijk altijd goed is.
de-veranda-1de-veranda-sate

Zijn de kids mee? Dan hebben ze een speciaal kindermenu met o.a. de Smikkelburger, spaghetti bolognese of kabeljauw fritos. Je kan hier dus ook heel goed met je hele gezin of familie naar toe.
Heb je nog ruimte over voor een toetje? Dan MOET je de Hollandse aardbeien met verveine sorbet en macarons nemen. Ik bedoel macarons in een toetje? Zegt genoeg toch. Oké, moet toegeven dat de gepocheerde perzik met perziksorbet en amandel ook echt een aanrader is.

de-veranda-toet-je-1 de-veranda-toetje

De Veranda is dagelijks geopend vanaf 09.00 uur en in het weekend van 11.00 uur. Dus hop maak er gebruik van en geniet nog even van de laatste zomerdagen voor het te laat is.

No votes yet.
Please wait...
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrEmail